onsdag 13 oktober 2010

Härlig löpning på Djurgården

Denna morgon var jag ute och sprang på Djurgården. Jag hade klätt på mig ganska ordentligt eftersom det inte är många plusgrader nu på morgnarna. Med ordentliga kläder är löpning nu på hösten en helt underbar träningsform! Det är kyligt och krispigt i luften och även fast man blir svettig så orkar man hålla upp tempot eftersom man kyls ner av utomhustemperaturen.

När jag sprang ljusnade himlen och spred ett vackert sken över naturen. Det var så vackert i morse att jag var tvungen att stanna upp några gånger för att ta bilder på det.

50 minuters morgonlöpning blev det och skönt träningslycklig var jag under passet och framför allt efteråt. Löpning på hösten är hälsa för både kropp och själ!

1 kommentar:

  1. Härligt när den där "träningslyckan" sprider sig i kroppen!! Hösten är så vacker just nu!

    SvaraRadera