onsdag 20 oktober 2010

Härlig morgonträning i mörkret

Idag blev min morgonträning ännu tidigare än vanligt då jag kommer ta morgonflyget till Tallinn idag. Jag begav mig ut tidigt i mörkret och njöt av att vara nästan ensam på gångvägarna. Jag höll mig bara till platser som var upplysta med gatubelysning. Annars hade jag inte sett någonting...

Mitt träningspass blev exakt 60 minuter långt. Så här blev upplägget:
  • 40 minuters löpning
  • 6 minuter med upphopp och breda armhävningar
  • 7 minuter intervallträning: 1 minut långsam jogging, 1 minut snabb löpning, 1 minut långsam jogging, 1 minut löpning med höga knän, 1 minut långsam jogging, 1 minut snabb löpning, 1 minut långsam jogging
  • 5 minuter trapplöpning (jag hann springa upp och ner åtta gånger i trappan på bilden)
  • 1 minut snabb löpning
Härligt att kroppen var med på noterna trots den tidiga morgontimman!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar