fredag 1 oktober 2010

Inget ToppLoppet för mig

Imorgon går ToppLoppet av stapeln i Stockholm, ett lopp som arrangeras av tidningen ToppHälsa. Jag var väldigt sugen på att ställa upp när inbjudningarna kom ut, men jag kunde inte boka in mig då jag just denna helg skulle resa bort.

Denna helg var vigd till att umgås med mina bästa tjejkompisar på landet. Dessvärre kan jag inte vara med på tjejhelgen nu eftersom jag fortfarande är förkyld. På grund av förkylningen skulle jag inte heller ha kunnat springa ToppLoppet. Tråkigt, men kul för alla andra som ska springa eller gå!

Jag hoppas att ni alla ToppLoppet-löpare får en toppen dag!!! Jag kommer heja på er på avstånd!

4 kommentarer:

  1. Så tråkigt att du fortfarande är förkyld ju! :( Krya på dig!!

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt att du inte kommer

    SvaraRadera