måndag 18 oktober 2010

Jag sprang lite längre än vanligt denna morgon

Jag kände mig pigg i benen och stark i kroppen så min löparrunda blev lite längre än den brukar denna morgon. Jag sprang i 63 minuter och sträckan blev någonstans mellan 1,1 och 1,2 mil. Hastigheten var alltså inte den snabbaste, men det spelar mig ingen roll. Jag höll ett tempo som gjorde att jag orkade springa längre än jag brukar och jag hade en del krafter kvar på slutet för en spurt.

Under löpningen fick jag njuta av en underbart vacker morgon på Djurgårn!

7 kommentarer:

 1. Underbart! Morgonlöpning i sin bästa skepnad.

  SvaraRadera
 2. Blir avundsjuk! Ser fantastiskt ut!

  SvaraRadera
 3. Gud vad härligt det ser ut =)

  SvaraRadera
 4. Fantastisk start på morgonen! Härligt! :)

  SvaraRadera
 5. Guud så härligt med en morgonrunda :)

  SvaraRadera
 6. Ja, det var helt klart en fantastisk start på denna måndag! Älskar löpning, älskar morgon, älskar höst!

  SvaraRadera