torsdag 28 oktober 2010

Laddade för träning med en kort powernap

På tunnelbanan från jobbet och stan till gymmet och Sundbyberg tidigare ikväll tog jag en skön powernap. Egentligen kanske man inte kan kalla det för powernap för jag blundade mest och kopplade av. Jag sov inte, men jag vilade aktivt. Det var precis vad jag behövde eftersom jag var ganska trött efter jobbet.

Efter tio minuter med slutna ögon och bortkopplade tankar kände jag mig piggare och var redo för att träna.

Träningen nu ikväll bestod av Booty Express och Core Express, som jag instruerade. Det är märkligt hur trött i musklerna man blir av att träna pass, som man tränar regelbundet en eller flera gånger i veckan. Det spelar ingen roll hur många gånger i veckan jag instruerar dessa klasser. Jag blir lika slut i kroppen och skönt trött varje gång! Och det är alltid en lika skön känsla i kroppen efter träningen!

4 kommentarer:

 1. Det låter skönt med en powernap. Själv gör jag det aldrig. Jag tänker att jag då kommer att sova ännu sämre om nätterna. Om möjligt... Suck.

  SvaraRadera
 2. Karin: Jag brukar heller aldrig sova på dagen eller ta powernaps här och där. Igår på T-banan var verkligen ett undantag för mig. Men om jag hade tid skulle jag gärna sova en 20 minuter varje eftermiddag. Jag har aldrig någonsin problem att sova på natten för det. Du kanske ska prova en powernap någon gång, Soffan. Det är skönt, jag lovar!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det konstigt att kroppen inte vänjer sig? jag får nästan alltid träningsvärk efter mina benpass, fast jag kör det varje vecka. Märkligt, men skönt!

  Ha en fin fredag! :)

  SvaraRadera
 4. Anna: Ja det är märkligt, men skönt! Ha en härlig fredag och helg!!!

  SvaraRadera