onsdag 27 oktober 2010

Madonna öppnar en egen gymkedja - Hard Core Candy Fitness

Madonna är inte längre bara artist och skådespelerska. Hon är nu också gymägare då hon i dagarna öppnar sin egna gymkedja Hard Core Candy Fitness. Den första anläggningen kommer vara grymt stor (30,000 kvadrat fot) och öppnas i Mexiko City i slutet av november.

Jag är inte helt förvånad då Madonna är känd för att vara ett träningsfreak, som håller en strikt diet och ett hårt träningsupplägg för att ständigt vara i toppform. Jag läste att Madonnas touch kommer finnas och märkas överallt i gymanläggningarna, att det är Madonnan som har bestämt hur designen på gymmen ska se ut och vilken musik som ska spelas där. Jag undrar om det bara blir Madonnas låtar som spelas?

Om jag bodde i Mexiko City skulle jag definitivt testa hennes gym. Men nu får jag finna mig i att läsa om det istället. Man kan ju hoppas att hon öppnar ett gym i Stockholm framöver!

1 kommentar: