fredag 8 oktober 2010

Morgonpromenad i höstgryning

Denna morgon kunde jag gå den sträcka som jag hade planerat att gå. Igår hade jag planerat att gå samma sträcka, men lyckades inte då det var stopp i pendeltågstrafiken. Men idag blev det som sagt som planerat; jag gick från Karlberg och en omväg till kontoret så att jag kom upp i en 55 minuters lång promenad.

Nu när hösten är här på riktigt är det mörkt ute när jag går min promenad på morgonen. Under tiden jag promenerade denna morgon ljusnade det sakta och väl framme på kontoret var det nästan helt ljust. Jag tycker att det är mysigt att vara ute och gå på morgonen i mörkret och gryningsljuset! Det ger helt klart en härlig start på dagen!

Jag hade tur idag; under hela promenaden var det uppehåll och i samma stund som jag var framme började det regna. Ganska skönt att jag slapp bli blöt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar