måndag 18 oktober 2010

Varför ska deltagarna behöva åka ut från Biggest Loser?

De droppar av en efter en, deltagarna från Biggest Loser. I kvällens avsnitt åkte Lotta ut. Jag tycker att det är tråkigt att de ska vara tvungna att åka ut. Alla kämpar så bra, alla tränar hårt och alla är taggade att nå sitt mål att gå ned i vikt. Och ändå måste en eller två lämna slottet och programmet varje vecka. Jag tycker att alla deltagarne borde få stanna kvar samtliga veckor. Men då vore det väl å andra sidan ingen underhållnings-TV...

Jag hoppas innerligt att de deltagare som åker ut klarar av att hålla ett bra tränings- och kostupplägg även när de kommer hem. För det är då det kommer vara som svårast för dem att hålla fast vid det. Då har de inte stödet från varandra, tillgången till träningsmöjligheter dygnet runt och personliga tränare som pushar, stöttar och hjälper. Då är risken mycket större att de faller tillbaka till sina gamla liv.

Jag blev glad när jag hörde Lottas kommentar i kvällens avsnitt när hon visste att det var hon som var tvungen att åka hem. "Imorgon är första dagen i mitt nya liv", sade hon. Det visar på att hon inser hur svårt det kommer bli att klara sig själv utanför slottet, men också att hon har bestämt sig för att klara det.

Jag hoppas verkligen att samtliga Biggest Loser deltagarna kommer klara att hålla en sund livsstil även efter Biggest Loser programmet!

4 kommentarer:

 1. Ja, jag håller med. Det hade varit bättre om alla fick stanna hela tiden, och den som gått ner mest vann tycker jag. Fast det hade kanske inte blivit så högt underhållningsvärde då... :)

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det tråkigt. Så sorgligt på nått vis när de måste åka hem, men som sagts så är det väl bättre tv iofs :)

  SvaraRadera
 3. därför jag vägrar kolla på det... blir bara irriterad....

  SvaraRadera
 4. du, jag undrade precis samma sak sist jag kollade...

  SvaraRadera