måndag 22 november 2010

Cykling hemma på morgonen

Jag inledde min måndag med träning hemma. Vi har inte på långa vägar fått i ordning helt i huset ännu, men vår spinningcykel har vi fått på plats i ett av de mindre rummen där det i övrigt bara står kartonger. På den körde jag ett spinningpass på 55 minuter i morse. Som sällskap hade jag playversionen av Idol från i fredags, som jag inte hade sett.

Jag varierade mellan snabb och långsammare takt, tungt och lätt motstånd, sittande och stående position och efter 55 minuters cykling droppade svetten från mig och cykeln. Träningspasset blev med andra ord bra och jag är nöjd med möjligheten att kunna träna så effektivt i hemmet. Smart, tidseffektiv, rolig och bra träning blev det. Och det var garanterat inte sista gången jag tränar hemma på cykeln.

6 kommentarer:

 1. ja det är ju en konst i sig att lyckas med träning i hemmet! Jag tappar verklgien all inspiration och motivation hemma. Men bra jobbat! :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har läst din blogg ett tag och tänkte lämna ett fotspår nu. Det är så inspirerande att läsa om andras träning tycker jag!

  Jag har precis startat en egen träningsblogg som du (och alla andra också) gärna får kika på!

  Duktigt av dig att träna hemma, det klarar jag aldrig. Finns så mycket annat "viktigt" att göra hemma... Typ städa, diska, titta på tv osv. osv. Antar att det är det som kallas karaktär, att strunta i sånt och bestämma sig!
  Härligt när det är färdigt såklart!

  SvaraRadera
 3. Skönt! Jag hade också en cykel hemma förut & det var perfekt när barnen var sjuka eller jag av annan anledning inte tog mig till gymmet. Perfekt att kombinera med att se på TV.. :)

  SvaraRadera
 4. Pump it up sweat it out: Ja, det var härligt!

  SuperSHEro: Det gäller att man bestämmer sig för att man ska träna och inget annat, helt enkelt!

  Hälsa &amp Träning: Kul att du också har startat en träningsblogg!

  Anna: Ja när man inte har andra alternativ än att träna hemma är cykeln perfekt!

  SvaraRadera
 5. Jäklar vad avancerat att ha en egen spinningcykel, impressive! Själv har jag knappt plats för min pilatesboll i min etta, men en vacker dag, då ska jag ha ett helt gym i mitt stora slott...

  SvaraRadera