torsdag 4 november 2010

Löpning och powerwalk i Sandviken

Jag hade tänkt att ta en joggingtur i morse i området kring stugan där jag och mina kollegor har spenderat det senaste dygnet. Det blev istället en blandning av löpning och powerwalk.

Jag kände mig inte riktigt så pigg i kroppen som jag hade trott. Kanske berodde det på att jag inte hade ätit något innan jag gav mig ut? I vilket fall som helst bestämde jag mig för att anpassa träningen efter hur jag kände mig i kroppen. Så det blev att jag varvade gång och löpning.

Hade det varit för fyra månader sedan, innan jag skrev det här inlägget, hade jag tvingat mig att springa i alla fall. Men nu för tiden lyssnar jag mer på min kropp och hur jag mår och låter den avgöra mitt träningsupplägg.

Min kombinerade powerwalk/löpning i morse blev 8,35 kilometer och tog exakt 01:01:38 timme. Det var skönt att starta dagen med motion ute i det friska vädret. Jag tog mig från stugan till Kungsbergets skidanläggning och sedan tillbaka och fick njuta av både vacker natur och fina hästar på vägen.

5 kommentarer:

 1. Skönt att ta sig ut!! Hoppas också på lite frisk luft innan dagen är slut.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin miljö! Och roligt att höra att du lyssnar på kroppen, det tackar den dig säkert för! Det är ju inte alltid så lätt, men det sägs ju att man blir klokare med åldern :)

  SvaraRadera
 3. Ai..føler meg truffet, jeg løp sist da jeg mente å gå PW, men konkurrenten i meg sa løp! Jeg burde ikke. Skal tenke på deg neste gang..

  SvaraRadera
 4. Mysig morgon. Det är nästan min mans hemtrakter du var vid. Han brukade åka slalom vid Kungsberget som liten.

  Det är bra att du lyssnar på kroppen mer nu. Jag gör detsamma! :)

  Ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
 5. Malin: Alltid lika skönt med frisk luft!

  Andréa: Ja, det verkar faktiskt så; att man blir lite klokare med åren.

  Kristin: Ja gör det; tänk på mej!

  Anna: Vad roligt att jag befann mej där din man har växt upp! Det var riktigt fint där! Bra att du också lyssnar på kroppen!

  SvaraRadera