tisdag 16 november 2010

Perfekt med träning för min stela och mörbultade kropp

Efter gårdagens bärande i och med att vi flyttade var min kropp väldigt stel och mörbultad idag när jag vaknade. Jag har tagit semester idag från jobbet för att hinna packa upp så mycket som möjligt i det nya huset, men semester från mina tisdagsklasser på morgonen hade jag inte tagit.

Jag instruerade alltså en aerobics express och en core express som vanligt i morse. Träning var precis vad min kropp behövde idag! Jag är ganska trött i ryggen idag efter allt bärande i går, så ryggövningarna på corepasset var extra tuffa. Men det var riktigt skönt att bli svettig och få jobba med pulsen under aerobicsklassen! Min stela kropp behövde bli uppmjukad, varm och få jobba med annat än bara tunga lyft och kånkande upp och ner i trappor. Att träna bålen ordentligt under coren var också riktigt skönt.Att jag har en bra grundfysik var verkligen tacksamt igår. Min kondition och styrka hjälpte mig att orka med den långa dagen med tre stora flyttlass som vi bar ut från lägenheten och in i det nya huset.

Idag blir det inte lika mycket bärande, men det blir definitivt heller ingen vila då det finns hur mycket som helst att göra i huset nu.

6 kommentarer:

 1. Lycka till med allt plock och fix idag! Det tar mycket på krafterna att flytta!! Skönt, och bra gjort, att du kunde unna dig lite träning i morse i alla fall. Kram!

  SvaraRadera
 2. Men åh, vad kul med hus! Det är definitivt träning att flytta... :)

  SvaraRadera
 3. Gött att starta dagen med genomkörare för kroppen, kan tänka mig att du var lite stel. Och SKOJ med hus!! :D

  SvaraRadera
 4. Skönt allt gått bra! Jag flyttade också för ett tag sedan och jag kan inte annat än att hålla med dig om den tacksamhet man känner över att man håller igång med träning.

  Och sunt att mjuka upp den stela kroppen.
  Fortsatt lycka till,

  Mvh M-C

  SvaraRadera
 5. Trillade in här precis! Vad har du för utbildning inom core? börjar bli mer och er besatt (?!) av träning och skulle tycka det var kul att nån gång i frmatiden jobba som instruktör. :) BRA blogg!

  SvaraRadera
 6. SuperSHEro: Kul att du gillar min blogg. Min core utbildning är World Class egen.

  SvaraRadera