onsdag 1 december 2010

Bra mat i Tallinn

Jag brukar klaga på att det är svårt att hitta god och nyttig restaurangmat här i Tallinn. Men idag har jag lyckats med att hitta både god och nyttig mat till både lunch och middag här!

Till lunch blev det en mycket god sushi med avokado och räkor på en nyöppnad restaurang. Sushin var fräsch och smakade precis så gott som en sushi ska smaka. Nu ikväll blir det mitt säkra kort i Tallinn: en sallad från Vapiano. Jag brukar välja mellan laxsallad eller tonfisksallad, och idag gick valet på tonfisksalladen. Nästa gång blir det nog en laxsallad.

Jag väljer med andra ord internationell mat och inte inhemsk mat när jag är i Tallinn. Ni som har varit här kanske förstår varför...

6 kommentarer:

 1. Låter gott! Både sushin och salladerna :)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår varför... ;)

  SvaraRadera
 3. Å, Sushi är ju fantastiskt gott! Blev invigd så sent som i höstas och är fast för evigt. Ang den inhemska maten så antar jag att den inte är så pålitlig...;-)

  SvaraRadera
 4. Aldrig testat sushi men de kanske man skulle våga sig på :) såg gott ut på bilden, salladen alltså :)

  SvaraRadera
 5. Vapiano var vi nära att gå in på i Berlin men det var så smockat så vi vände igen :O

  SvaraRadera
 6. Jannica: du borde absolut testa sushi, trodde aldrig jag skulle ge det ett försök,men nu är jag fast. Man kan dock börja lite lätt med räkor,lax och avokado. Det är ju smaker som man oftast känner igen. Finns mycket att välja på :-)

  SvaraRadera