lördag 25 december 2010

JulledigtEfter en mysig julafton igår njuter jag av ledigheten och all julkänsla som finns kvar. Jag har ledigt från jobbet och jag tar också ledigt från bloggen ett tag framöver. Jag känner att jag behöver koppla bort alla måsten och bara göra det som jag känner för att göra.

Vi ses snart igen! Tills dess; se till att njuta så mycket ni kan av dessa juletider! God fortsättning!

10 kommentarer:

 1. Jeg har også kopplat bort i jula, men saknar å blogge igjen nå! Kom tilbake når DU er klar!

  SvaraRadera
 2. Det låter bra med lite bloggledigt! Hoppas du får det underbart och har det så julmysigt du bara kan :)

  kram

  SvaraRadera
 3. Ha det jätteskönt nu och koppla av! Ser fram emot när vi hörs igen :-)

  SvaraRadera
 4. Ha det så bra under din ledighet från både jobb och blogg!

  SvaraRadera
 5. Passa på att njuta av din ledighet!

  SvaraRadera
 6. Det gör du helt rätt i. Njut av julmys och ledighet nu! Önskar dig oxå en god fortsättning!

  SvaraRadera
 7. Du gör helt rätt i att släppa alla måsten och ladda batterierna! Vi som läser din blogg kan vänta ett tag på nya inlägg. God fortsättning och njut av ledigheten!

  SvaraRadera
 8. Karin: Härligt att ni väntar på mej! Hoppas att ni också har en härlig julledighet med mycket mys och värme! Jag har laddat mina batterier ordentligt nu och även om jag inte jobbar än så bloggar jag lite smått nu när andan faller på.

  SvaraRadera
 9. Välkommen tillbaka!
  Måste fråga vad du använder dig av för kamera? Väldigt klara och fina foton, dessa ser ut att komma direkt från en inredningstidning :-)

  SvaraRadera
 10. Malin-Charlotta: Tack! Kameran jag använder är en Casio Exilim, modell EX-Z600.

  SvaraRadera