onsdag 8 december 2010

Vintercykling och morgonmotion när den är som bäst

Denna morgon var det plogat och sandat på vägarna. Jag behövde varken slira runt i modd eller halka runt på is när jag cyklade till stationen denna morgon. Jag tog det fortfarande försiktigt såklart eftersom isen fortfarande döljer sig under de sandade och plogade vägarna. Men det gick betydligt snabbare att cykla idag än det har gjort tidigare morgnar den senaste tiden. Det var vintercykling när den är som bäst helt enkelt!

Nu ser jag fram emot en skön powerwalk till kontoret. Jag tror att ni redan vet det, men jag älskar verkligen att starta dagen med vardagsmotion och/eller träning. Jag får då en chans att rensa och sortera mina tankar och det är oftast när jag tränar och motionerar på morgonen som jag kommer på de mest kreativa lösningarna på eventuella problem eller uppgifter som ligger framför mig. Därför ser jag fram emot 45 minuters rask promenad i ett vinterkallt Stockholm!

1 kommentar: