torsdag 20 januari 2011

Är du en gladiator?

Är du stark, uthållig, snabb, smidig och/eller sugen på en utmaning? Då tycker jag att du ska söka till Gladiatorerna! Det TV-programmet kommer nämligen börja sändas igen.

Som tidigare (senast det sändes var 2003) kommer det att sändas i TV4. Nu söker man efter deltagare till programmet. Om du vill vara med i Gladiatortävlingen på TV så tycker jag att du ska anmäla dig! Gör det här!

Själv är jag alldeles för feg och inte tillräckligt tränad för att jag skulle klara det... Men jag ser helt klart fram emot att titta på programmet.
Bild och källa: tv4.se

4 kommentarer:

 1. ÅH va roligt :D:D jag har elektras autograf och ngn mer ;)

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vad jag skulle vilja vara med (!!) och vad jag säkert skulle åka på storförlust (!!) med min lilla flugvikt! Haha!

  Men jag är alldeles för rädd att skada mig igen nu när vägen varit så lång, så tyvärr.

  Men kul vore det...!

  Och Karin! Jag tror absolut inte du är för otränad! Och tävlingsmänniska är du ju, eller hur ;-)

  SvaraRadera
 3. Jannica: Kul att du har träffat Electra!

  Malin-Charlotta: Vad synd att du inte kan vara med... Jag förstår att du är försiktig med tanke på de skador du har haft. Men jag är säker på att du skulle gå långt om du ställde upp!

  Självklart är jag tävlingsmänniska och skulle gå in för det till 100% om jag ställde upp. Men jag är rädd för att jag är alldeles för liten i kroppen och för oskräckinjagande för gladiatorerna så de skulle mosa mig på en sekund...

  SvaraRadera
 4. Skulle vara tokkul att vara med! Men jag tror att jag är alldeles för liten och skulle mest fara runt som en liten bomullstuss, haha. Annars, om jag vore lite mer biffig i överkroppen skulle jag lätt söka!

  SvaraRadera