tisdag 11 januari 2011

Premiär för min Aerobics 45:a

Under förra året instruerade jag en Aerobics Express (30 minuters klass) och en Core Express (också 30 minuters klass) på tisdag morgnar. Flera av de deltagare som brukar gå på klasser dessa morgnar hade svårt för att stanna en timme och ville gärna träna lite längre än en halvtimme. Dessutom ville flera gärna få till både konditionsträning och lite styrka under sitt morgonträningspass. Denna termin har vi därför gjort om klasserna till en Aerobics 45 (45 minuters klass) på tisdag morgnar.

I morse hade jag premiär för min Aerobics 45:a. Jag instruerade en aerobicsklass de första 30 minuterna och resterande 15 minuter tränade vi styrka. Vi hann köra tre styrkelåtar; en för rumpa/baksida lår och axlar, en för ländrygg och en för bål.


Det blev en hel del armhävningar under styrkedelen i morse.

De deltagare som var med i morse var mycket nöjda med upplägget av klassen och tyckte det var perfekt att få både pulsträning och styrketräning på morgonkvisten. Kul!

Jag stannade kvar en stund efter klassen och tränade in en ny styrkelåt för ben och ländrygg. Så nästa vecka kommer jag instruera den istället för ländryggs-låten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar