onsdag 2 februari 2011

Bra erbjudanden på träningskläder

Jag sitter och surfar efter snygga träningskläder då jag har presentkort på både NK och Stadium som jag vill utnyttja. På Stadiums sajt hittar jag flera bra erbjudanden, bland annat ett löparset för kvinnor med byxa och jacka från SOC för bara 599 kronor och ett NIKE träningsset för kvinnor med byxa och topp för endast 499 kronor. Förutom dessa erbjudanden finns det en hel del andra bra erbjudanden hos Stadium just nu. Passa på du med!


Till vänster: löparsetet från SOC - Till höger: träningssetet från Nike

Jag kommer garanterat slå till på ett av Stadiums erbjudande och inom en snar framtid kommer NK Sport få besök av mig. För finns det något bättre sätt att bli ännu mer träningsmotiverad än när man har nya snygga träningskläder?

6 kommentarer:

 1. Jag håller med Älskar nya träningskläder som man gärna vill visa upp = man går ännu mer gärna till gymmet.. :)

  Men just nu känns det inte så kul att köpa nya kläder. Får vänta några månader med det..

  SvaraRadera
 2. Ja, det är onekligen en riktigt bra motivator att köpa nya träningskläder :) Jag älskar det! Önskar att det fanns en bättre sportaffär där jag bor, men jag får tokshoppa när jag är i större städer istället :)

  Kanske hamnade jag bara på ett "dåligt" pass och hade otur igår. Eller så är Friskis Afro annorlunda än "alla andras".. Vem vet!

  SvaraRadera
 3. Du har så rätt Karin! Snygga toppar i roliga färger gör det sååå mycket enklare att träna :)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte handlat träningskläder på en evighet (förutom några enstaka linnen som täcker magen :) ) så när jag får börja komma igång igen efter förlossningen ska jag försöka få råd (man blir inte rik på att skaffa barn..) att uppdatera mig lite :)

  SvaraRadera
 5. Anna och Andréa: Jag förstår att ni hellre väntar tills bebisarna/bebisen har ploppat ut innan ni shoppar nya träningskläder. Men desto roligare för er då!

  SvaraRadera
 6. Jag har inte köpt träningskläder på jag vet inte hur länge. Det ska jag faktiskt unna mig nu - för det blir ju faktiskt mycket roligare att träna då! :)

  SvaraRadera