fredag 25 februari 2011

Ensam i granskogen

En av fördelarna med att bo på landet är att man har nära till trevliga och fina områden att promenera, springa eller cykla i. Denna morgon gick jag min morgonpromenad över fältet, på småvägar och bort till granskogen. Där gick jag längs med vägen som leder genom skogen.

Under min 70 minuters promenad mötte jag endast en hundägare med sina två hundar och fåren, som stod i sin fårhage. I övrigt var det helt lugnt, fridfullt och tomt på människor. Det var skönt att gå där i sin ensamhet med skogen och tankarna som enda sällskap. Mer avstressad än jag är nu kan man knappast vara.

Promenaden var frisk och skön, fick mig att samla tankarna och gav mig skön energi inför denna dag. Härliga fredag!

3 kommentarer:

 1. Men åh vad härligt! Det finns inget bättre än såna promenader.

  Angående yoga och sonen så berättade han att han kände sig stressad så jag föreslog att vi ska yoga ihop på lördag. Alltså premiär. Jag hoppas att han gillar det ;) Håll tummarna!

  SvaraRadera
 2. Mysigt med lite lantkänsla i kontrast till jobbet i stan.

  Ha en riktigt mysig fredag!
  Kram

  SvaraRadera