onsdag 9 februari 2011

Ett morgoncykelpass hemma

När jag har en späckad dag framför mig, fylld med olika aktiviteter, tycker jag att det är extra skönt att starta dagen med ett träningspass. Då får jag härlig energi inför dagen och jag vet att jag har hunnit med träningen och behöver inte bekymra mig om att jag kommer vara för trött för att träna senare. Det är på morgonen jag är som piggast och jag får ut som mest av min träning.

Så idag startade jag min dag med träning på hemmaplan. Klockan 05.50 satte jag mig på spinningcykeln och en timme senare steg jag av den. Jag spinnade ett skönt pass framför Mitt liv som Hellner och Skavlan från i fredags. Jag imponerades av Malena Ernman som kan sjunga opera och göra armhävningar samtidigt och fick i det stora hela bra underhållning under mitt träningspass.

Träningen gav mig precis den positiva och sköna energi jag behöver inför denna dag. Morgonträning är verkligen min grej!

5 kommentarer:

 1. Ja morgonträning är den bästa träningen.
  Får ta tag i det så snart som underlaget är bättre och man kan cykla till jobbet.

  SvaraRadera
 2. Eller gör som jag, skaffa dubbdäck och cykla i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Jag brukar också ha mest energi på morgonen & älskar morgonträning. Men just nu behöver jag tid för att komma igång på mornarna. Tur att det bara är för några månader.. :)

  SvaraRadera
 4. tjena!
  kanon blogg du har :)

  ser att du har en iphone, undrar om du har några tips på bra träningsappar? :)

  SvaraRadera
 5. Anna: Du kommer helt säkert få tillbaka din morgonenergi när du är mindre gravid! Jag förstår verkligen att du är trött nu!

  Toves träningsblogg: Kul att du gillar min blogg! Den enda träningsapp som jag brukar använda är RunKeeper när jag springer. I övrigt använder jag mig inte av så många träningsappar. Jag vet att Nike har en bra träningsapp "Nike plus", Poworkout är en bra app om man vill få komplett hemmaträning och Funbeat kan man använda för att registrera sin träning.

  SvaraRadera