måndag 21 februari 2011

Hopp om solsken idag

Frukosten smakar alltid som bäst efter en rejäl morgonpromenad. Det fick jag känna på denna morgon för i morse blev det en skön promenad på 70 minuter som start på denna dag (och vecka). Vädret idag är inte det roligaste än så länge. Det var mulet när jag gav mig ut och det snöade lätt. Ingen gnistrande vit vinterdag där inte. Men efter en stund såg jag hur solen sprack fram mellan molnen och gav hopp om en dag med solsken.

Trots den till största delen mulna promenaden var det skönt att komma ut och röra på sig samt få frisk luft. Efter att man har varit förkyld i en vecka uppskattar man desto mer att få vara frisk och orka hålla igång. Även om jag fortfarande är lite snorig så är det stor skillnad på hur pigg jag känner mig nu jämfört med förra veckan. Härligt! Jag tror att jag till och med kommer kunna köra ett lätt (med betoning på lätt) spinningpass senare idag.

Nu hoppas jag att den sol som jag skymtade i morse bestämmer sig för att vara kvar resten av dagen och förgylla himlen med sin glans. Det vore trevligt!

2 kommentarer:

  1. Härligt när energin kommer tillbaka! Och ja - det verkar bli en strålande måndag! :)

    SvaraRadera
  2. Ja energin ökar verkligen med mängden ljus

    SvaraRadera