måndag 21 februari 2011

Lunchdate med spinningcykeln

Efter några timmars jobbande framför datorn på förmiddagen var det skönt att köra ett pass på spinningcykeln innan lunch. Jag hade inga höga ambitioner med passet, utan satsade på att köra "mysspinning" så länge som jag orkade. Har man precis blivit frisk från en förkylning ska man inte gå ut för hårt med träningen.

Med mysspinning menar jag att jag satt på sadeln under hela passet. Annars brukar jag variera med stående positioner när jag spinningcyklar. Det var skönt att trampa och jag orkade hålla ett ganska bra tempo med helt ok motstånd.

En dryg timme senare hade jag cyklat klart och då var jag riktigt svettig. Bevisligen orkade jag ta ut mig på passet. Det var härligt att känna sig svettig och andfådd, precis som man ska efter ett bra träningspass!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det låter, Karin! Längtar (faktiskt) till cykeln jag med i dessa förkylningstider... ;-)

    SvaraRadera
  2. Det är så skönt att träna på lunchen! Det var klokt av dig att ta det lugnt när du precis har varit sjuk. Det låter ju som om det var skönt ändå.

    SvaraRadera