tisdagen den 15:e februari 2011

Mycket sömn och te

Man förstår att man fortfarande är sjuk när man vaknar efter att ha sovit 12 timmar i streck och när morgonkaffet, som man normalt sett alltid dricker, inte smakar gott alls.

Jag är alltså fortfarande förkyld. Det halsonda har visserligen försvunnit nu (skönt!), men jag är fortfarande tjock i huvudet, snorig och känner mig groggy. Att jag lyckades sova hela 12 timmar i natt visar på att jag inte är frisk än. Normalt sett brukar jag sova hälften så mycket, alltså sex timmar per natt... Att jag hellre drack grönt te istället för kaffe på morgonen kändes lite konstigt, men det är väl så det är när man är sjuk.

Idag ska jag fokusera på vila, sömn, te- och vattendrickande och bra mat. Förhoppningsvis ska det hjälpa för att mota bort denna förkylning!

2 kommentarer:

  1. Sömn och te är rätt medicin. Och frukt!

    SvaraRadera
  2. Låter hur skönt som helst att sova 12 h, men inte lika kul att vara förkyld. Fortsätt kurera dig så ska du se att det släpper.

    Kram!

    SvaraRadera