tisdag 1 februari 2011

Påfylld och igångkickad med endorfiner, energi och träningsglädje

Precis som vanligt var det ett härligt energifyllt gäng som kom till min aerobicsklass denna tisdag morgon. Vi tränade aerobics med flertalet pulstoppar för att få ut maximalt av träningen och avslutade med tre styrkelåtar. Oj, vad många armhävningar det blev!


Jag tränar höga knän på två olika sätt: steg-knä och en pulstopp bestående av jogging med höga knän.

Jag stannade kvar en stund i salen efter klassen och tränade in lite nya steg. Det är perfekt att ha sin klass på morgonen när ingen annan klass ligger direkt efter så att jag har möjlighet att vara kvar en stund om jag behöver.

Nu efter träningen är jag härligt påfylld och igångkickad med sköna träningsendorfiner, energi och träningsglädje!

5 kommentarer:

 1. Härligt när endorfinerna sprudlar :)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om tjocka pannkakor - ska testa nästa gång :) Vad kul att vi åt samma sak till middag igår haha!

  SvaraRadera
 3. Ahh, blir så träningssugen när jag läser såna här inlägg! Längtar till combaten ikväll kan jag säga :D

  SvaraRadera
 4. Härlig morgon! Perfekt upplägg också med tom sal att träna i efter passet.. :)

  SvaraRadera