torsdag 24 februari 2011

Så kallt och så vackert

Precis som igår morse var det minus 22 grader i morse när jag gick ut. Jag klädde mig riktigt varmt, för jag ville inte hoppa över min morgonpromenad trots kylan. Jag är mycket glad för att jag gick min timmes promenad för det var en underbart vacker morgon med en gnistrande snö och en fin soluppgång.Vacker sol på min morgonpromenad


Jag klädde mig varmt och när jag hade promenerat klart hade jag vit mascara på fransarna!

6 kommentarer:

 1. Oj, vad kallt! Men vad fint väder! Härlig start!

  SvaraRadera
 2. Här har det också startats med kalla aktiviteter. Solig lektion på isen, med blåst och kyleffekt som heter duga. Men kidsen var duktiga och fikat smakade bra efteråt... Ha en fortsatt bra dag.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, coolt :) ! Vit maskara är det nya svart ;) .

  SvaraRadera
 4. Trogen läsare....24 februari 2011 13:06

  Måste bara fråga, har funderat ett tag, sätter du på dig smink innan du går ut på din morgonpromenad?

  SvaraRadera
 5. Jojohanna: Låter som du också har fått njuta av den vackra kylan!

  Soffan: Eller hur?!! Nu är det vit mascara som gäller!

  Trogen läsare: Jag brukar oftast sätta på mig mascara innan morgonpromenaden för att ha det gjort. Men dagar som idag, när det är så kallt att man får is i fransarna eller när det spöregnar eller snöar mycket, ångrar jag alltid det...

  SvaraRadera