onsdag 16 februari 2011

Spänning framför alpina VM

Den enda fördelen som jag kan kommer på med att vara hemma och sjuk är att man kan titta på alpina VM på TV. Just nu sitter jag bänkad framför lagtävlingen i alpina VM. Sverige var ruskigt nära att gå till final. Bara några ynka hundradelar, närmare bestämt fyra hundradelar, avgjorde för att Sverige skulle förlora semifinalen mot Frankrike.

I bronsmatchen mot Italien dominerade Sverige och vann enkelt med 4-0. Härligt att Sverige lyckades med att ta en medalj! Detta innebär att Anja Pärson blir historisk med totalt 13 VM-medaljer i sin karriär. Vilken spänning!

2 kommentarer:

  1. TUMMEN UPP för vm! hemma och sjuk jag med, men jag skulle gärna byta ut soffan mot ett hårt styrkepass på gymmet.

    SvaraRadera
  2. Sanna: Håller med. Gymmet istället för soffan hade jag också valt alla gånger.

    SvaraRadera