onsdag 16 februari 2011

Trött på att vara sjuk

Jag har sovit ännu en natt i 12 timmar. Det är märkligt hur man kan sova så mycket när man är sjuk. Nu börjar jag dock bli riktigt trött på att vara sjuk. Jag längtar efter att vakna pigg efter sex till åtta timmars sömn. Jag längtar efter att orka hålla igång en hel dag utan att behöva pausa i soffan hela tiden. Och jag längtar framförallt efter att få träna, svettas och kämpa hårt i ett hårt träningspass.

Jag tycker att jag har gjort allt för att bli frisk så snabbt som möjligt. Jag har ätit mycket frukt, druckit mycket te, sovit och vilat mycket och jag har tagit lugna promenader ute i den friska luften. Det jag däremot har slarvat lite med är att dricka mycket vatten. Man behöver alltid dricka mycket vatten, men speciellt när man är sjuk behöver man fylla på med mycket vätska. Så idag har jag ställt en stor karaff med vatten framför mig. Och jag tänker tömma den minst två gånger idag. Borde jag inte bli frisk då?

PS. I morse smakade kaffet mycket bättre än igår. Kanske att det är ett friskhetstecken? DS.

2 kommentarer:

  1. Stackars dig! Hoppas verkligen du blir frisk FORT!!! Vill ju träffa dig :) Tyvärr verkar förkylningarna som går runt nu vara riktigt envisa. Jag var ju sjuk 1,5 månad nu senast runt jul och de kollegor till mig som varit sjuka har också varit sjuka riktigt länge. Men hoppas, hoppas, hoppas att du blir frisk fort! Puss och kram L

    SvaraRadera
  2. Linda: Jag hoppas också och tror att jag kommer bli frisk fort. Nu har jag haft detta i fyra dagar och för varje dag har det blivit lite bättre så det borde ha gett med sig helt snart. Du ska se att jag är återställd till helgen! Kram på dig!

    SvaraRadera