tisdag 1 februari 2011

Vem tränar du helst med?

Jag har lagt upp en ny undersökningen i kolumnen till höger. Det jag vill ha reda på är vem du helst tränar med? Är du en typisk gruppträningsdeltagare, tränar du helst med en personlig tränare, med en kompis, med din partner eller annan familjemedlem eller med ditt djur? Eller tränar du allra helst själv?

Klicka i ditt svar i undersökningen!

Vad tror ni att jag kommer svara?

5 kommentarer:

 1. Oj, vilken svår fråga men du kanske helst tränar ensam?

  Sv: Jaa, jag har fått en del förslag nu som ska testas så får vi se :D Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 2. Jag röstade "med min partner" helt enkelt för att jag nästan alltid tränar själv och tycker att det är roligt när vi gör det ihop :) Om vi jämt tränade tillsammans skulle jag antagligen röstat "helst ensam" ;)

  SvaraRadera
 3. Du trener helst ensam, men liker å instruere gruppetrening også! (akkurat som meg;)

  SvaraRadera
 4. Svårt, Karin.
  Tror du behöver både din gruppträning där du får energi av andra och där du får ge energi till dina deltagare. Samt att du nog gärna tränar själv på gymmet och i dina löp där energin vänds inåt till dig.

  Så en kombo får det bli, även om det alternativet inte finns ;-)

  SvaraRadera
 5. Intressant att höra hur ni tränar helst. Ska bli kul att se resultatet av undersökningen sedan.

  Som de flesta av er är inne på så tränar jag allra helst själv. Då kan jag gå in i mig själv och min träning till 100%. Får bäst fokus då. Jag uppskattar att träna med min man eller en kompis som omväxling, men ofta kör jag på med min träning ganska så oberoende av min träningskompis träning. Men lika mycket som jag uppskattar att träna själv och fokusera på min egen träning lika mycket älskar jag att instruera klasser. Det ger en sådan energi som är omöjlig att uppnå bara på egen hand.

  SvaraRadera