onsdag 23 februari 2011

Vinn Fitness Caffé - tävling

Jag har just druckit en god kopp Fitness Caffé Energins. Tidigare har jag testat Fitness Caffé Original och blev överraskad över hur gott det smakade. Jag gillade även varianten Energins, som inte innehåller fullt lika många örter och kryddor som originalet, men där man istället har tillsatt Panax Ginseng och rysk rot.

Nu har du chansen att vinna ett paket med båda dessa Fitness Caffé sorter! Här kan du läsa mer om kaffets alla fördelar. Jag kommer tävla ut tre paket med kaffe. För er som vill vara med och tävla behöver ni endast gissa rätt på en fråga samt vara en av de tre första som skickar in det rätta svaret.

Frågan är: Hur många medaljer kommer Sverige ta under skid-VM i Holmenkollen, som startar idag? Av naturliga skäl, eftersom skid-VM håller på fram till och med söndagen den 6:e mars, vet varken jag eller någon annan det rätta svaret ännu. Söndagen den 6:e mars vet vi det korrekta svaret och senast måndagen den 7:e mars kommer jag kontakta de tre vinnarna samt publicera dem på bloggen.

Du har fram tills på söndagen den 27:e februari på dig att skicka in ditt svar. Men tänk på att du har större chans att vinna ju tidigare du skickar in ditt svar! Märk mailet med ämnesraden "Fitness kaffe" och skicka det till: svekarin (snabela) gmail (punkt) com. Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Vil du en nordmann skal gissa på på hur mange medaljer Sveriga vil ta? Haha..men sanneheten er at jeg heier minst like mye på Sverige som på Norge!

    (Vil du vinne et par kule treningshansker for jenter med bling på? Sjekk bloggen min akkurat nå!)

    SvaraRadera
  2. TID FOR TRENING: Ha, ha! Låter bra att du hejar lika mycket på Sverige som på Norge!

    SvaraRadera