fredag 25 mars 2011

Dagens vardagsmotion

Jag skrev igår om mina tankar kring hur jag ska få till min vardagsmotion nu när jag har firmabil. Anna gav mig några tips i sin kommentar och jag var redan inne i de tankarna. Även om det inte blir lika många naturliga promenader till och från tåg, jobb och hem nu så får jag se till att få till de där promenaderna på annat sätt.

I morse hann jag med en timmes rask promenad innan jag körde till jobbet. Det är inte svårare än att ställa klockan lite tidigare än man egentligen behöver för att få in lite vardagsmotion.


Bilder från min kyliga och soliga promenad i morse.

Hur gör du för att få in vardagsmotion regelbundet? Går eller cyklar du överallt? Åker du kommunalt och går av en station tidigare för att få en extra promenad? Utnyttjar du lunchen till en promenad? Använder du alltid trappan istället för rulltrappan eller hissen? Har du några smarta tips på vad man kan göra för att optimera sin vardagsmotion?

4 kommentarer:

 1. Bra att mina tankar kom till nytta, även om jag tror du löst det själv ändå.. :)

  Jag brukar ha bra vardagsmotion genom att gå fram & tillbaka till jobbet (ca 25 min per sträcka) eller cykla (15 min). Sen bor vi bara en trappa upp så det blir inte så mycket trappgående.

  Just nu går jag så lite som möjligt, men vet att det kommer bli desto mer promenader sen.

  Ha en trevlig helg du med! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror den motionen også må bookas, legg tid inn i vardagen, stå opp tidligere, planera en promenad etter middag.

  SvaraRadera
 3. Ååh, vad härligt! Det är nog inte svårare än så :)

  Jag kommer från och med denna månaden rata busskortet och gå de vägar som behövs :)

  SvaraRadera
 4. Jag är verkligen världssämst på vardagsmotion. Tar alltid hissen, åker allt för ofta taxi, äter oftast lunch på arbetsplatsen, men får nog ordentligt med motion när jag transportlöper.
  Kanske du sparar lite tid med firmabilen så att du får extra tid till träning eller promenad?

  SvaraRadera