onsdag 23 mars 2011

Svett och sol

Jag hann med ett träningspass på 60 minuter på spinningcykeln i morse innan det var dags för mig att göra i ordning mig för att bege mig till jobbet. När jag gick min promenad till stationen sken solen och jag njöt i fulla drag. Visserligen var det ganska kyligt i luften, men den strålande solen vägde upp och värmde en del med sina underbara strålar. Åh, vad jag älskar våren!


Det blev en skön morgon med både svett och sol!

4 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt! Bara det att luften känns så mild (kanske inte så tidigt som du är uppe men..). Hoppas våren är här för att stanna nu!

  SvaraRadera
 2. Hade varit skönt att ha en egen spinningcykel eller en trainer, men snart så kan man ju faktiskt cykla på riktigt :D

  SvaraRadera
 3. Sprang ett långpass i lördags och solen värmde gott. Sa till mina löparkamrater att hur underbart är det inte att springa i vårsolen.
  Kan bli lycklig för mindre :)
  Älskar våren

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med lite träning innan jobbet :D

  SvaraRadera