fredag 4 mars 2011

Vitkålssallad till min goda lunch

Något som är gott, nyttigt och enkelt att göra är vitkålssallad. Jag tycker om att variera med vitkål i salladen eftersom det annars blir mycket vanlig grönsallad, tomater, paprika och morötter för min del.

Idag åt jag vitkålssallad till min goda lunch, som bestod av denna goda och nyttiga paj. Jag åt dessutom en vanlig grönsallad samt knäckebröd med bregott till lunchen.

Här hittar ni receptet till hur jag gör min vitkålssallad
. När jag gjorde salladen denna gång använde jag balsamvinäger istället för vitvinsvinäger för vi hade bara det hemma. Men det fungerade minst lika bra och blev gott! Här hittar ni receptet till den goda proteinrika spenat- och fetaostpajen, som jag åt till vitkålssalladen.


Min goda lunch och en skål med nygjord vitkålssallad.

4 kommentarer:

 1. Vitkålssallad är inte fel men tycker det är svårt att få till den smaken som jag själv suktar efter, hehe :D

  SvaraRadera
 2. Åh, vitkålssalad är så himla gott!! Och väldigt beroendeframkallande! :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också vitkålssallad! Kan äta i princip hur mycket som helst! Jag brukar köra med den vanliga varianten med olivolja,vitvinsvinäger, örtsalt och en massa svartpeppar.......det är mitt måste just nu!(värre saker kan man ju vara sugen på:))

  SvaraRadera
 4. Men det här såg också jättegott ut! Vitkålssallad är supergott :D

  Soppa är enkelt. Lätt och gott sätt att få i sig grönsaker. Kanske även bacon i detta fall. Något jag aldrig äter normalt.

  Kram och ha en bra helg!

  SvaraRadera