måndag 18 april 2011

Effektknäcke Surdeg&Quinoa från Leksands

LänkLördagens goodiebag på Blogger Bootcamp innehöll bland annat två paket Effektknäcke från Leksands. Detta effektknäcke är ett nytt knäckebröd ur deras sortiment.

Idag testade jag smaken Surdeg&Quinoa för första gången. Så här skriver Leksand själva om sitt nya knäckebröd och om den smaken:
Ett äkta Leksands Knäckebröd med extra hästkrafter. Leksands Effektknäcke är en ny sorts knäckebröd som bakas på näringsrika ingredienser och rent vatten från egen källa. Härlig smak av surdeg & quinoa fulladdad med vitaminer, mineraler, fibrer och energi som mättar länge. Ett bröd som gör dig redo för livets stora och små utmaningar.

I mitt jobb kör jag en hel del bil och då är det perfekt att ha bland annat knäckebröd i bilen att ta till när man är mellanmålshungrig. Idag åt jag två skivor av detta goda knäckebröd, ett kokt ägg och ett äpple på eftermiddagen. Praktiskt, gott och mättande!

3 kommentarer:

 1. Vilket sammanträffande! Det är brödet jag äter varje dag som frukostmacka och det är så gott. Till det har jag skivad avokado och lite salt och man får en helt underbar smak! Mums!

  SvaraRadera
 2. Malin-Charlotta: Det låter jätte gott med avokado på!

  SvaraRadera
 3. Ja, verkligen.
  Och detta knäcke lät som en riktigt höjdare!

  SvaraRadera