lördag 14 maj 2011

Biggest Loser Sverige - dags att söka

Förra året tittade jag på de flesta avsnitten av Biggest Loser Sverige på tv4. Jag fascinerades av deltagarnas kämpaglöd och viktras. Vinnaren av förra årets Biggest Loser upplaga blev Karl-Fredrik, som gick ner osannolika 75 kilo (se hans viktförändring på bilden till vänster).

Nu planeras det inför en ny säsong av Biggest Loser Sverige. Även denna gång är det tv4 som kommer att sända programmet. Om du är intresserad av att vara med är det hög tid att söka nu. Gå in här och anmäl ditt intresse.

Så här skriver tv4:
Under två månader bor du tillsammans med andra människor i samma situation. Du får hjälp med träning och kost av Sveriges främsta experter inom viktminskning och hälsa. Och du får chansen att en gång för alla lägga om din livsstil och bli en hälsosam människa. Vi söker dig som är kraftigt överviktig och har bestämt dig för att en gång för alla förändra ditt liv!

Är man överviktig och inte har lyckats gå ned i vikt och lyckas med att leva mer hälsosamt kan detta vara en perfekt chans!
Bilder från tv4

3 kommentarer:

 1. Tycker det är en jättebra chans för de som behöver :)

  SvaraRadera
 2. Tack för länken till Biggest Loser. Nu hoppas jag bara att det blir många sökande och att säsongen blir ännu bättre än den förra :)

  SvaraRadera
 3. Tack för länken, det är strongt att de ställer upp och kämpar så framför kameran.

  Schysst blogg

  SvaraRadera