söndag 26 juni 2011

Promenad i sol och regn

Idag valde jag att ta en långpromenad efter frukost istället för innan frukost. Det var skönt att gå med ordentligt av energi i kroppen.Till en början var promenaden solig och skön. Jag hade solglasögon och blev nästan varm trots att jag bara hade en tunn sommarklänning på mig. När jag skulle gå tillbaka hem kom en rejäl störtskur och sköljde över mig. Jag hade varken tagit med mig paraply eller regnjacka så jag fick finna mig i att bli ordentligt blöt. Svensk sommar i ett nötskal!

Trots det växlande vädret var promenaden skön. Men efter 75 minuter var jag ganska nöjd när jag kom hem igen.

3 kommentarer:

  1. Jag har lite svårt att träna före frukost :) Mest för att jag inte vill ge mig ut på en gång, tar en stund att komma igång, och när jag är redo att gå efter nån timme, då är jag hungrig :) Så jag väntar oftast....

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med promenad, jag har vart så dålig på att ta mig ut med vagnen senaste tiden. Måste bättre mig!

    SvaraRadera