onsdag 6 juli 2011

Heja Sverige

Ikväll gäller det! Sverige spelat mot USA i damfotbolls-VM. Jag hoppas och tror på seger till Sverige trots att vi går vidare till kvartsfinal även om vi skulle förlora matchen ikväll. Vinner vi matchen ikväll möter vi antingen Japan eller Norge i en kvartsfinal. Förlorar vi möter vi Brasilien och det vill vi inte. Så vinna ikväll ska vi!Ikväll har jag på mig Sverige-linnet för att heja fram svenskorna till seger. Heja Sverige!

4 kommentarer:

 1. Hejja sverige och hejja din fina mage!!

  SvaraRadera
 2. Jag såg halva matchen och det gick ju bra! Toppen ska det bli minsann att se tjejerna i kvarten!

  SvaraRadera
 3. Visst var det kul att svenskorna vann, även om de inte riktigt förtjänade med det spel de hade i 2:a halvlek. Jag ser också fram emot kvartsfinalen!

  SvaraRadera
 4. Hihi, det gick ju bra när du hejade! :) Seger trots rätt sugigt spel hehe...

  SvaraRadera