onsdag 13 juli 2011

Idag fick jag äntligen simma!

Förra veckan gjorde jag ett par misslyckade försök att komma till en simhall för att simma. Idag lyckades jag äntligen med detta! Jag tog en lunchpaus från jobbet och åkte bort till en simhall, som jag hade kollat upp hade öppet.I simhallen var det nästan tomt. Jag och och några enstaka människor hade alla bassängerna för oss själva. Skönt att kunna simma på i exakt det tempo jag ville utan att någon annan var i vägen!

Jag simmade 60 längder, dvs. 1,5 kilometer, vilket tog mig 52 minuter. Vad skönt det var att simma! Jag märkte inte av magen alls under tiden jag simmade, vilket jag gör när jag tränar på annat sätt. I vattnet är man ju lätt oavsett vikt och omfång. Vilken skön känsla! Och jag tror att bebisen tyckte det var bra motion också för det kändes bra hela tiden.

Detta var absolut inte sommarens sista simpass. Det kommer bli många fler!

3 kommentarer:

 1. DEt ska jag komma ihåg. Nästa gång jag är med barn (well, eventuellt i alla fall) så ska jag också testa simning!

  SvaraRadera
 2. Å, tack snälla!
  Vilken söt liten mage som tittar fram där ;) Har jag sagt grattis förut? Tror inte det - så grattis! Kul!

  SvaraRadera
 3. Åhh så skönt! Önskar jag också kunde simma men får inte efter snittet. Perfekt gravidträning! :)

  SvaraRadera