onsdag 28 september 2011

Färgglad träning

Påfylld med socker från gårdagens födelsedagsfika och en liten frukost bestående av lättkesella och en nektarin startade jag min dag med ett träningspass på World Class Nybroplan.

Förväntansfull innan träningen.

Jag gillar att träna i färgglada kläder så idag hade jag på mig en chockrosa outfit med ett illgrönt linne. Vilken tråkig dag som helst blir rolig om man har lite färg på sig, anser jag!

Det blev 25 minuter styrketräning för rygg och 30 minuter på sittcykeln. Jag är så glad över att ha hittat sittcykeln som konditionsform att träna. Innan min graviditet tyckte jag det kändes lite lamt att träna på den. Men nu är den perfekt för mig! Magen kommer inte i kläm, utan kan vila, samtidigt som jag får träna flås och styrka i ben och rumpa. Känner mig lite mör nu efter träningen. Precis som det ska vara!

Sittcykling och latsdrag


Skön roddträning. Efter cyklingen var jag svettig och trött. Skön känsla!

3 kommentarer:

 1. Härligt att se dig i gymmet med magen. Jag tränade själv 4 dagar innan min förlossning. 3 dagar efter började jag med pw och nu 3 veckor efter kör jag på för fullt :)

  SvaraRadera
 2. Nice! Kör med mycket färger på träningen jag med!

  SvaraRadera
 3. I min lilla lilla värld: Härligt att du kunde träna så långt in i graviditeten och att du redan är i full gång igen! Hoppas att det blir på samma sätt för mig.

  Suzan: Visst är färger roligt! =)

  SvaraRadera