torsdag 15 september 2011

Lyckad styrketräning

Ibland har man bra dagar i gymmet, ibland har man mindre bra dagar. I morse hade jag en riktigt bra dag i gymmet. Jag styrketränade överkroppen i en timme och varje övning var rolig att göra. Underbar känsla! Kanske kan det bero på att jag nu som gravid inte tränar lika ofta som normalt sett så att de gånger jag tränar känns mycket roligare och inspirerande. Jag vet inte. Men kul var det i alla fall!

Jag och "bollen" tränar!

Jag och en kille var de enda i gymmet denna morgon. Jag huserade mest i kinesis-maskinen. Gillar verkligen att träna musklerna i den då övningarna blir mer funktionella i den jämfört med i traditionella styrketräningsmaskiner.Eftersom dagens styrketräningspass var så lyckat längtar jag redan tills jag får styrketräna nästa gång! Men först ska musklerna få vila ett tag.

3 kommentarer:

 1. Nu är det ju inte långt kvar för dig heller=), skönt att kunna styrketräna och att det känns bra. Superfin mage. Kram

  SvaraRadera
 2. Heja! det är så skoj att följa dig som jobbar på så energiskt med "boll"! :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad fin du är !!!

  Tack för dina vänliga ord på min blogg, du inspirerar du också !!!

  SvaraRadera