söndag 11 september 2011

Social helg med mycket gott

Den här helgen har varit en riktigt social helg eftersom vi har haft både besök av olika personer och varit bortbjudna på olika håll. Det har också varit en helg då vi vi har njutit av mycket god mat, både hemma och borta.

Igår bjöd vi på grekisk lunch för våra gäster på dagen. Till efterrätt åt vi en choklad- och kokoskaka med vaniljglass. På kvällen var vi bortbjudna på fest och njöt där av en mycket god medelhavsbuffé. Tack Anna, som hade lagat all god mat!

Idag hade vi några vänner över på kaffe på förmiddagen. På eftermiddagen hälsade jag på min kompis Moa i Uppsala. Där fick jag njuta av en mycket god och fräsch sushi, såklart "mammasushi" med räkor och avokado. Moa bjöd även på en god kardemummabulle. Gott!

Bild: Min "mammasushi" med räkor och avokado som jag fick hos Moa. Tack för en trevlig lunch, Moa!

4 kommentarer:

 1. Jag älskar sociala helger!
  Kankse inte alltid det bästa för kroppen, men för själen!!!
  Mår alltid som bäst då!

  SvaraRadera
 2. Tack själv, Karin! Roligt att se dig!
  Kram

  SvaraRadera