torsdag 22 september 2011

"Sovmorgon"

Jag vet inte om det beror på hösten och de nu för tiden mörka morgnarna, men jag tror att det snarare beror på graviditeten, att jag har svårare för att gå upp på morgonen än jag normalt sett brukar. Varje gång när klockan ringer önskar jag att jag fick sova lite till.

Så i morse sov jag lite längre istället för att träna innan jobbet. Det blev egentligen ingen lång sovmorgon, men det blev i alla fall nästan en timmes mer sömn än vanligt. Och det behövde jag!

Det gäller att välja sina träningstillfällen. Jag tror inte på att träna om kroppen inte är pigg nog för det. Ibland är sömn viktigare. Men det kan vara en svår balansgång det där... Hur som helst önskar jag er en fin torsdag!

4 kommentarer:

 1. du är klok du, man ska lyssna på kroppen!

  SvaraRadera
 2. Jag var en riktig sömntuta innan vi fick barn. Sedan har man ställt om sig och det har gått toppenbra. Nu är jag tillbaka i att sova superlänge och man blir ju seg, men det är helt enkelt nu för att kroppen behöver det för att jag ska orka. Är gravid i v. 9 och mår tokilla så på morgon och åtminstone tidig förmiddag är ett toabesök max vad jag pallar innan jag måste lägga mig ned för annars blir det att rycka till sig hinken. :P Hoppas det ska ge sig snart för man känner sig ju allmänt mossig. :P (Har dessutom knäpprycket att receptsurfa mkt trots att jag varken är särskilt pigg på att laga mat eller äta för tillfället. :D)

  SvaraRadera
 3. JoHo: Eller hur?!!! =)

  Ulrika: Hoppas din trötthet och illamåendet släpper snart! Det brukar ju göra det efter en 12-13 veckor. I alla fall var det så för mig.

  SvaraRadera