onsdag 5 oktober 2011

God hotellfrukost

I natt har jag sovit på hotell här i Göteborg. Normalt sett när jag gör det brukar jag alltid börja dagen med ett träningspass i hotellgymmet alternativt med en promenad i området omkring hotellet. Men eftersom jag fortfarande är förkyld (även om förkylningen är bättre nu!!!) så valde jag att hoppa över både träning och promenad i morse.

Det kändes konstigt att kunna sova lite längre för att gå direkt till hotellfrukosten efter att jag hade gjort i ordning mig. Konstigt, men skönt. Och hotellfrukosten var lika god som den brukar vara!Frukosten var väldigt god. Jag njöt av grovt bröd med keso/mager ost och grönsaker, fil med frukt och frön samt färskpressad apelsinjuice. Jag brukar oftast bo på Scandic-hotell när jag reser med jobbet. De flesta av Scandic-hotellen har alltid fräsch fruktsallad med melon, ananas och apelsin. Och de har alltid färskpressad apelsinjuice.

1 kommentar:

  1. Hotellfrukost är ju så mumsigt!

    Jenny www.springamera.blogspot.com

    SvaraRadera