måndag 3 oktober 2011

Ingen träning

Jag har fortfarande samma stickande känsla i halsen och lite snorig som igår. Så jag väljer att fortsätta att hålla upp från träning. I morse tog jag inte ens en promenad, vilket jag hade tänkt från början. Jag skulle ändå gå till pendeltåget eftersom jag idag åker kommunalt till jobbet. Men eftersom regnet öste ner hela natten, jag hade en del packning att bära på (åker till Göteborg i eftermiddag) och jag trots allt är förkyld så erbjöd min man att skjutsa mig till tåget istället. Och det kunde jag inte tacka nej till.

Enligt Runnersworlds rekommendationer som jag skrev om häromdagen kan man fortfarande träna när man är förkyld, så länge man inte har ont i halsen eller har feber. Men jag väljer ändå att ta det säkra före det osäkra och hålla upp för träningen. Jag tänker inte riskera att detta lilla i hals och näsa ska bli värre!

Hoppas ni andra har möjlighet att träna idag!!!

6 kommentarer:

 1. har precis suttit och läst igenom en del på din blogg, och blir jätte glad! just nu kan jag inte ta så många promenader under graviditeten då jag nu börjar få problem med foglossning.
  men jag hoppas du fortsätter med bloggen efter förlossningen för jag kommer fortsätta läsa:) jag är väl beräknad en vecka efter dig tror jag, så roligt att läsa om någon annan som håller igång efter förlossning!

  SvaraRadera
 2. Jag tränar aldrig när jag har halsont eller feber och när det gäller "vanlig" förkylning så brukar jag tänka efter om jag verkligen orkar och sen gå på magkänslan. Det blir bäst så :)

  SvaraRadera
 3. Emma, gravid med BF i november: Kul att du har hittat hit och att vi ska föda ungefär samtidigt!

  Christer: Tack

  Malin I Form: Låter klokt.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Tråkigt med förkylning, men du gör så rätt i att vila & är ju dessutom höggravid!

  Ha det bra i Götet & krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera