fredag 21 oktober 2011

Lax i stora lass

För att få i sig tillräckligt med omega 3 fetter bör man äta lax eller annan fet fisk som makrill, sill eller strömming tre gånger i veckan. Om man inte gör det bör man överväga att ta omega 3 som kosttillskott istället.

Jag brukar ofta passa på att välja lax eller annan fisk när jag äter ute på restaurang. Den här veckan har jag ätit lunch ute på restaurang alla fem vardagar. Tre av dessa fem dagar har jag valt ugnsbakad lax till lunch. I måndags blev det lax med kokt potatis och mycket grönsaker, i onsdags likaså och idag blev det lax med couscous. Som vanligt var det dock alldeles för mycket couscous.

Gör som jag: ät fet fisk ofta! Det mår din kropp bra av!

1 kommentar:

  1. Du har blivit utmanad!
    Läs dagens inlägg på min blogg.

    SvaraRadera