tisdag 18 oktober 2011

Mysig morgonstund

Idag kommer jag och min man gå på föräldrarutbildning. Därför jobbar jag bara halvdag idag och jag gör det hemifrån. Jag gick upp tidigt i morse och har redan hunnit jobba ett par timmar framför datorn. Morgonen är verkligen min stund och jag är helt klart som mest effektiv då!

Nu är det dags för frukost innan vi ger oss i väg och så får jag jobba vidare senare idag när vi kommer hem igen. Fördelen med att äta frukost hemma, vilket jag inte gör så ofta på vardagarna, är att man kan välja att äta precis det man är sugen på. Idag var jag sugen på gröt så min frukost idag blir en stor portion havregrynsgröt med kanel, äpple, linfrön, keso och mjölk. Keso äter jag till för att få i mig ordentligt med proteiner och för att det passar att äta till (nästan) allt!

2 kommentarer:

  1. Klarar verkligen inte av havregrynsgröt... :/

    SvaraRadera
  2. Älskar också morgonen, att sitta och mysa vid frukostbordet med god mat och tidningen. Att kunna hinna ta det lugnt och dricka en extra kopp te osv...
    Kramar

    SvaraRadera