tisdag 11 oktober 2011

Styrketräning på World Class Kista

Eftersom jag har varit förkyld i drygt en vecka har jag inte kunnat träna på ett tag. Så i morse när jag klev in på gymmet var jag glad och förväntansfull över att jag ÄNTLIGEN skulle få TRÄNA!

Gymmet jag valde idag blev World Class Kista. Eftersom jag jobbar på olika platser nästan varje dag brukar jag också variera de gym jag tränar på. Träningen blir faktiskt mycket roligare då! Och det blir automatiskt så att man också varierar övningarna automatiskt. Och det är ju inte fel!
Jag gillade Kistagymmmet. Där fanns allt man kan tänkas behöva för att kunna träna ett allsidigt pass. För min del blev det sittcykel 10 minuter, följt av träning för bröst, axlar och triceps. Skönt att ha fått klämma ur musten ur musklerna så här på morgonkvisten!

1 kommentar:

  1. Vad utvecklande och roligt med nya gym!

    Åh vad härligt vacker du är med din bebis i magen! Underbart att se, Karin!

    SvaraRadera