fredag 25 november 2011

En ljus november

Jag känner att mitt förra inlägg var lite negativt och otåligt, även om det är så jag känner. Fast jag känner också att det finns positiva saker med att vara ledig och ha mycket tid. Och att denna (normalt sett enligt mig mörka) månad november är riktigt ljus för mig i år.

November är ju som sagt en mörk månad. Just nu går solen upp 08.05 och ner 15.07 här. Igår var det soligt under dessa få timmar, men idag är himlen helt täckt av moln. Normalt sett brukar jag tycka att november är en mycket mörk månad eftersom man aldrig får se solen. Det är mörkt när man går till jobbet och det är mörkt när man ska hem. Men detta år upplever jag det inte så. Jag kan gå ut och ta mina promenader när jag vill och väljer att ta dem medan solen är uppe. Då får jag i alla fall lite solenergi och ljus! Och det gör skillnad för humöret.

Igår gick jag en skogspromenad i solen (se bilderna). Och snart är det dags för dagens promenad. Idag blir den dessvärre mulen, men det är i alla fall ljust ute.

Så årets november har varit och är ljus för mig, men den blir ju såklart ännu ljusare ifall vår lille bebis dyker upp denna månad. Hoppas!

1 kommentar:

  1. Hoppas lillbebben tittar ut snart! Fantastiskt skönt med solig dag igår!

    SvaraRadera