torsdag 10 november 2011

Intryck från matmässan Mitt Kök

Jag har just kommit hem efter en dag på matmässan Mitt Kök. Jag var där med Tina och hennes 1-åriga dotter. Under våra timmar där hann vi med att besöka de montrar som intresserade oss, provsmaka en del mat, äta lunch och shoppa en del.

Det var en hel del människor där, fler än jag hade räknat med. Många var pensionärer eller daglediga av andra anledningar. Något som det fanns mycket av och som inte direkt intresserar mig (och framför allt inte just nu) var montrar med vin och andra alkoholhaltiga drycker. Jag och Tina siktade in oss mer på matmontrarna och lät oss inspireras av både nyttigheter och onyttigheter i matväg.

Lunchen vi hann med fick lov att gå snabbt för att vi skulle hinna med allt på de timmar vi hade. Det blev en grov pain riche med lagrad ost och en flaska exotisk juice.

Jag har fått en hel del sköna intryck idag, som jag har tagit med mig hem. Hem har jag också tagit/köpt med mig kamutvete, ett spännande gryn från Frebaco som jag ännu inte har testat, kokböcker (ser fram emot att baka ur kladdkakor-kokboken!) och grapefrukt.

Min promenad hem för en stund sedan var härlig med en vacker solnedgång som sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar