tisdag 22 november 2011

Jag och fåren ute på vallning

Igår blev det bara en kortare promenad så i morse kände jag att jag ville ge mig ut på en lite längre sådan. Jag kunde inte hålla något snabbt tempo utan kände mig mest som ett av fåren i fårhagen vi bor granne med: Det kändes som jag var ute på vallning. Benen gick automatiskt av sig själv, men det var ingen vidare gnista i stegen. Jag traskade på för att det kändes bra, inte så mycket för att jag egentligen ville.

Fåren ute på vallning i sin hage.

Jag lyckades knapra ihop 57 minuters promenad innan jag gav upp och gick hem och åt frukost. Jag mötte för övrigt inte på så många andra än just fåren. Det var visst bara jag och två hundägare ute och gick denna morgon/förmiddag.


Bilder från idag - gravidvecka 40+2.

Nu börjar jag bli riktigt rund och god, och inte bara om magen... Vill så gärna att bebisen kommer snart!

4 kommentarer:

 1. Vad jobbar du och din man som? :)

  SvaraRadera
 2. Wow vilken mage du har nu. SÅ häftigt! :)

  All lycka till nu! Kan bli närsom ju..

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är ju så söt och fin men kommer ihåg så jobbigt det var den sisat tiden.Jag gick över med 1 vecka med båda mina barn och det kändes som evigheter.

  Lycka till

  SvaraRadera