lördagen den 19:e november 2011

Julklappstips: RACE MARINE sockor

Nu börjar det närma sig julen så smått, något som jag ser mycket fram emot. Känner du någon som är kall om fötterna och behöver ett par varma sockor att ta på sig inomhus? Då har jag ett julklappstips för dig: RACE MARINE W nordkap socks, som finns att köpa på Stadium. Jag tycker själv att de ser hur sköna ut som helst!

RACE MARINE är ett märke som jag nyss har upptäckt. De har många bra, snygga och funktionella kläder, framför allt för utomhusbruk på vintern, både för träning och vardag. Där kan man hitta mycket som passar till vintriga promenader, pulkaåkningar och andra vinteraktiviteter.

2 kommentarer:

  1. De där har jag redan önskar mig i julklapp! :)

    SvaraRadera
  2. Annie: Vad roligt! Hoppas att du får dem!

    SvaraRadera