tisdag 15 november 2011

Kallt, klart, ljust och skönt

Det är verkligen lyx att vara hemma och kunna ta sin morgonpromenad lite senare på förmiddagen när det har hunnit bli ljust ute. Om jag fortfarande hade jobbat nu hade jag varit tvungen att ta min morgonpromenad i mörker. Och hur det än är med mysfaktor och mörker så är det faktiskt trevligare att vara utomhus när det är ljust. Tycker jag i alla fall.

Fastän vi har kommit till mitten av november är det fortfarande väldigt milt ute och ingen snö har setts till än så länge. Förra året vid den här tiden hade det hunnit komma en hel del snö. Jag minns det så väl för vi hade precis flyttat in i huset där vi bor nu och snön låg tjock på marken. När jag tittar tillbaka på mina novemberinlägg från förra året minns jag alla mörka och kalla morgnar när jag cyklade och promenerade till jobbet i snö. En typisk morgon i november förra året kunde se ut så här. Jag är tacksam för att vi slipper detta än så länge (för vi kommer ändå få det framöver). Och jag är framför allt tacksam över att kunna bestämma själv när jag vill ge mig ut.

Morgonens (eller snarare förmiddagens) promenad var riktigt härlig! Det börjar bli lite kallare nu så jag fick ta på mig ordentligt med lager på lager. Men luften var frisk och härlig och det var klart och ljust ute. Jag gick i en timme innan jag kände mig nöjd. Hade egentligen orkat gå lite längre, men då var jag så hungrig att jag var tvungen att avsluta promenaden.

Kallt, klart, ljust och skönt - det får sammanfatta min promenad idag.

2 kommentarer:

  1. Så härligt det ser ut :D

    Såg att du är i v.40 nu, men när är BF? Spännande!

    SvaraRadera
  2. Malin I Form: BF är på söndag den 20 november. Ja, det är spännande!

    SvaraRadera